Beste VPM-ers,

Hierbij willen we jullie graag uitnodigen voor de volgende ledenbijeenkomst op donderdag 13 juni.
Het thema is:

Werking Ziektewet en toetsingskader UWV.

Velen van ons hebben regelmatig te maken met de werknemers die in de ZW zitten. De algemene werking is meestal wel bekend. Maar hoe kijkt het UWV tegen bepaalde situaties aan? Hoe wordt er getoetst? Waar kun je als werkgever tegenaan lopen? Waar dien je als werkgever rekening mee te houden? Onze spreker Rebecca Geerts werkt als Accountmanager voor de Divisie Klant&Service van het UWV en zal in een presentatie ingaan op deze onderwerpen.

Aanvullend is het mogelijk om vooraf cases in te brengen. Rebecca kan dan als voorbereiding deze doorkijken en op 13 juni bespreken. Cases kunnen gestuurd worden aan glenn.vandijk@uwv.nl. Graag voor 1 juni zodat Rebecca voldoende voorbereidingstijd heeft.

We zien jullie graag verschijnen op 13 juni!

Programma & Locatie

Raadzaal Gemeentehuis Boxmeer, Raadhuisplein 1, Boxmeer

15.00 uur: Ontvangst locatie Raadzaal Gemeentehuis Boxmeer
15.15 uur: Start bijeenkomst