Beste VPM-ers,
Hierbij nodigen wij jullie uit voor de volgende ledenbijeenkomst op donderdag 12 september.
Het thema is:

Competentiegericht werven

We hebben allemaal te maken met de krapte op de arbeidsmarkt bij het invullen van onze vacatures. Hoe gaan we hiermee om? Zijn we nog op de juiste manier met onze werving bezig? Gebruiken we de juiste tools?
Onze spreker, Mirjam Stoffels is online marketing consultant Zuid Nederland bij Adecco. Zij neemt jullie mee in de wereld van recruitment en de zoektocht naar de juiste kandidaat.
Met Adecco Analytics combineert Adecco (big) data uit eigen bron met de data uit externe bronnen. Hiermee krijgen we verrassende inzichten in de arbeidsmarkt. Mirjam laat jullie graag zien hoe met deze tooling de huidige kandidatenmarkt op basis van competenties in kaart kan worden gebracht. Ook deelt ze tips en tricks.
Het belooft  een interactieve middag te worden, dus we zien jullie graag op 12 september.
Programma & Locatie
Van der Valk Hotel Cuijk – Nijmegen, Raamweg 10, Cuijk

15.00 uur: Ontvangst locatie:
15.15 uur: Start bijeenkomst
17.00 uur: Sluiting met een drankje